Καθαρισμός ακτών με πρωτοβουλία της ΑΕΝ Οινουσσών

Ένα από τα χαρίσματα και τις αρετές που πρέπει να διακατέχει τους μελλοντικούς Αξιωματικούς Εμπορικού Ναυτικού είναι η περιβαλλοντική ευαισθησία και η αγάπη για το περιβάλλον, κάτι το οποίο πρέπει να αποδεικνύεται με πράξεις και σίγουρα όχι με παραλείψεις.
Αύριο το πρωί οι σπουδαστές της ΑΕΝ Οινουσσών, με την συνδρομή των υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου μας, θα καθαρίσουν όλες τις παραλίες της νήσου από τον Άγιο Ιωάννη μέχρι και το Χαντζαλί. Στην προσπάθειά μας αυτή καλούμε και τους κατοίκους της νήσου, ώστε να υποδεχθούμε το φετινό καλοκαίρι στην Αιγνούσα με καθαρές ακτές, δείχνοντας έτσι την αγάπη μας σε αυτό το φυσικό πλούτο που δεν εκτιμάται σε αξία.

Δήλωση από τον Διοικητή της ΑΕΝ Οινουσσών κ.Γιάννη Μάργαρη: 
Καθαρισμός ακτών Οινουσσών....συμμετοχή 70 και πλέον σπουδαστών και των καθηγητών τους, συγκομιδή σκουπιδιών άνω των 100 μεγάλων σάκων απορριμάτων καθώς και 2 φορτηγών, καθαρισμός 15 παραλιών-ακτών....σε μία ακτογραμμή μήκους άνω των 2/3 της συνολικής επιφάνειας ακτογραμμών της νήσου !!! Κανένας μας δεν περίμενε τέτοιο αποτέλεσμα ! 

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Οινουσσών, την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Οινουσσών που μας διέθεσε προσωπικό και μέσα, τους κατοίκους των Οινουσσών που συμμετείχαν ενεργά στην προσπάθεια αυτή καθώς και τους μαθητές και τις δασκάλες του Δημοτικού Σχολείου. Εμείς, ως Διοικητικό-Εκπαιδευτικό προσωπικό και οι σπουδαστές της ΑΕΝ Οινουσσών, υποσχόμασθε ότι αυτή είναι μόνο η αρχή σε τέτοιου είδους δράσεις...καλό καλοκαίρι σε όλους!!!

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό!


 







Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *