Ολοκλήρωσε το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ο Δήμος Οινουσσών με επιτυχία



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία ολοκλήρωσε το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης  του  Δήμου Οινουσσών τα προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων για την φετινή εαρινή περίοδο.
Το Κ.Δ.Β.Μ. Οινουσσών ξεκίνησε τη λειτουργία του τον περασμένο Φεβρουάριο και πολύ γρήγορα οι κάτοικοι επέδειξαν ζωηρό ενδιαφέρον συμμετοχής στα προγράμματα που προσφέρθηκαν. Συνολικά υλοποιήθηκαν 7 προγράμματα σε διάφορα γνωστικά αντικείμενα όπως ξένες γλώσσες, Η/Υ , Οικονομία & Επιχειρηματικότητα, και Ανάπτυξη  κοινωνικών Δεξιοτήτων.
Τα εκπαιδευτικά προγράμματα των Κέντρων  Δια Βίου Μάθησης, τα οποία  πραγματοποιούνται με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρέχονται δωρεάν και απευθύνονται σε όλους τους  ενήλικες,  άνεργους και εργαζόμενους, ανεξάρτητα από φύλο, μορφωτικό επίπεδο κ.λ.π., με μόνη προϋπόθεση το ενδιαφέρον τους για γνώση και ενεργό συμμετοχή.
Το Κ.Δ.Β.Μ. Οινουσσών θα συνεχίσει να προσφέρει νέα εκπαιδευτικά προγράμματα και την ερχόμενη εκπαιδευτική χρονιά και ευελπιστούμε στην επιμόρφωση ακόμα περισσότερων συμπολιτών μας.

Υπεύθυνη: Κ.Παρθενίδου
Τηλ.2271043307
6942610022
kdvm187@gmail.com
 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *