Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την μίσθωση του ξενοδοχείου "Θαλασσοπόρος"

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ «ΘΑΛΑΣΣΟΠΟΡΟΣ»


 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «Φίλοι Οινουσσών» απευθύνει πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο επαγγελματία, επιχειρηματία, επενδυτή ή νομικό πρόσωπο να καταθέσει πρόταση για τη μακροχρόνια μίσθωση του ξενοδοχείου «Θαλασσοπόρος» με τους ακόλουθους βασικούς όρους:
  • -Ο μισθωτής αναλαμβάνει την υποχρέωση της πλήρους ανακαίνισης του κτιρίου με αντικαταστάσεις και νέες σωληνώσεις σε ύδρευση και αποχέτευση, νέες καλωδιώσεις ηλεκτρικού, τηλεφώνων, πλήρη ανακατασκευή των λουτρών και κοινοχρήστων αποχωρητηρίων, αντικατάσταση κουφωμάτων, εσωτερικών θυρών, ντουλαπιών, επίπλων, ηλεκτρικού εξοπλισμού κουζίνας.
  •  
  •  
  • -Ο μισθωτής θα πραγματοποιήσει τις ανωτέρω εργασίες χωρίς καμία επιβάρυνση του ιδιοκτήτη-εκμισθωτή ΣΦΟ και θα απαλλαγεί από την καταβολή μισθωμάτων προς τον εκμισθωτή ανάλογα με την πρόταση, που θα καταθέσει και τον εκτιμώμενο προϋπολογισμό του έργου.
  •  
  • -Ο εκμισθωτής ΣΦΟ θα ελέγχει συνεχώς καθ’ όλη τη διάρκεια της επισκευής τις συμφωνηθείσες εργασίες και θα παρεμβαίνει σε κάθε περίπτωση, που παραβιάζονται τα συμφωνηθέντα, ακόμη και καταγγέλλοντας τη σύμβαση.
  •  
  • -Ο μισθωτής θα υποχρεούται να λειτουργεί τον ισόγειο χώρο ως καφετέρια και για παροχή πρωϊνού στους ενοίκους μη αποκλειομένης κάθε άλλης χρήσης του (μπαρ, εστιατόριο, ψησταριά κλπ).Ο ΣΦΟ επιφυλάσσεται κατά την εξέταση των προτάσεων να προσθέσει ή τροποποιήσει όρους και προϋποθέσεις και καλεί τους ενδιαφερομένους να καταθέσουν συνοπτικά τις προτάσεις τους μέχρι τις 15 Ιουλίου 2014 στο Email: g-daniil@otenet.gr ή στο info@sfo.gr ή να αποστείλουν φάκελο στα γραφεία του ΣΦΟ, Λ. Κηφισίας 312 Χαλάνδρι. Ελπίδα μας είναι να δημιουργήσουμε μαζί ένα ξενοδοχείο, το οποίο θα προσφέρει υπηρεσίες αξιοπρεπούς φιλοξενίας και παραμονής στο νησί μας. Κριτήριο για την επιλογή θ’ αποτελέσει η δυνατότητα, η αποδεδειγμένη επάρκεια, η σωστή επαγγελματική παρουσία, το εφικτόν των προτάσεων και ο σωστός σχεδιασμός του υποψηφίου.

Δια το Δ.Σ. του ΣΦΟ
Γεώργιος Στ. Δανιήλ
Πρόεδρος 



Πηγή: Σελίδα Facebook ΣΦΟ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *