Παντελής Γάτης - Νέα συνεργασία


Το aignoussa.gr είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει μια νέα συνεργασία με τον φωτογράφο ή αλλιώς "καταγραφέα στιγμών" όπως ο ίδιος  προτιμά, Παντελή Γάτη.
Ο Παντελής γεννήθηκε και μεγάλωσε στο νησί της Καλύμνου, ένα μικρό όμορφο νησί, τώρα ομως νιώθει ως πατρίδα του τις όμορφες Οινούσσες. Ξεκίνησε το φωτογραφικό του " ταξίδι " πριν από τρία χρόνια, δεν θυμάται τι ήταν αυτό που τον ώθησε στο να " ταξιδέψει" ... ίσως η ανάγκη του να εξωτερικεύσει σκέψεις, συναισθήματα.
Ο ίδιος μάλιστα δηλώνει: Δεν θεωρώ τον εαυτό μου φωτογράφο, άλλωστε ποιος είμαι εγώ για να χω την δύναμη να " δαμάσω " το φως...θα έλεγα πως προσπαθώ να είμαι καταγραφέας στιγμών, να παγώνω τον χρόνο κάποια δεδομένη χρονική στιγμή ! Στόχος μου είναι κάποτε να καταφέρω να καταγράψω τις εικόνες που ξεχειλίζουν την οθόνη του μυαλού μου, μέσο κάποιας φωτογραφικής μηχανής . 

Σας παρουσιάζουμε μερικές φωτογραφίες του και τα δύο πρώτα timelapse για τις Οινούσσες. Ο Παντελής με τις εντυπωσιακές φωτογραφίσεις του αυτή την φορά μας αφήνει άφωνους και με τα εξαιρετικά αυτά βίντεο.
Μείνετε συντονισμένοι γιατί η συνέχεια της συνεργασίας μας με εκείνον θα προκαλέσει συγκινήσεις...


Ακολουθούν δείγματα από την δουλειά του...







Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *