Πρώτη γνωριμία με το ΟΤΕ My Wifi για τις Οινούσσες

Με μια νέα ανατρεπτική καμπάνια ο ΟΤΕ επικοινωνεί τη νέα υπηρεσία OTE My WiFi που επιτρέπει αποκλειστικά στους πελάτες των προγραμμάτων OTE Double Play να συνδέονται δωρεάν στο Internet μέσω WiFi και έξω από το σπίτι τους.

Σε συνεργασία με την εταιρεία Fon, το OTE My WiFi δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να  συμμετέχουν σε ένα κοινόχρηστο ασύρματο δίκτυο WiFi, φτιαγμένο από τους ίδιους. Συνεισφέροντας ένα μικρό μέρος της σύνδεσης Internet που έχουν στο σπίτι, αποκτούν τη δυνατότητα, όταν βρίσκονται εκτός σπιτιού, για δωρεάν και ασφαλή WiFi πρόσβαση στο Internet.
Το OTE My WiFi έρχεται να αλλάξει την καθημερινότητα των καταναλωτών, εξασφαλίζοντάς τους:
• Εκτεταμένη WiFi κάλυψη, καθώς ήδη η κοινότητα των χρηστών του OTE My WiFi περιλαμβάνει περισσότερα από 150.000 ενεργά σημεία σε όλη την Ελλάδα. Την ίδια στιγμή οι συνδρομητές ΟΤΕ Double Play που ενεργοποιούν την υπηρεσία γίνονται μέλη μιας μεγάλης διεθνούς κοινότητας αποκτώντας δωρεάν πρόσβαση στο internet μέσω WiFi, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Η υπηρεσία έχει ήδη παρουσία σε 15 χώρες , απαριθμώντας περισσότερα από 13 εκατομμύρια σημεία (wifi FonSpots) παγκοσμίως.
• Ασφάλεια, καθώς κάθε συνδεδεμένος χρήστης σε Μy WiFi Spot έχει διακριτή σύνδεση, σε αντίθεση με τα περισσότερα ελεύθερα WiFi δίκτυα.
• Ποιότητα στη σύνδεση, γιατί οι συνδεδεμένοι χρήστες απολαμβάνουν απεριόριστο Internet, χωρίς το δίκτυο να υπερφορτώνεται.

Αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε στο otemywifi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *