24/2 Πρόγραμμα χειμερινού σινεμά Οινουσσών

Το χειμερινό σινεμά από φέτος λειτουργεί στο κτίριο του Πνευματικού Κέντρου Οινουσσών. Προβάλονται ταινίες για όλες τις ηλικίες και πιο συγκεκριμένα στις 18:00 προβάλεται ταινία κινουμένων σχεδίων για τους μικρούς μας φίλους και αργότερα στις 20:00 ταινία για τους μεγάλους μας φίλους!



Σήμερα Σάββατο 24/1/15 στις 18:00 θα προβληθεί το: 
Brave 
Διάρκεια: 102'
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Mark Andrews
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Kelly Macdonald, Billy Connolly, Emma Thompson, Julie Walters, Robbie Coltrane
ΥΠΟΘΕΣΗ:
Στη μεσαιωνική Σκωτία μια νεαρή πριγκίπισσα αψηφά τις προκαταλήψεις και εξασκεί το ταλέντο της στην τοξοβολία. Όταν μια σειρά από γεγονότα, που εκείνη έθεσε σε κίνηση, θα βάλουν σε κίνδυνο το βασίλειο του πατέρα της, θα κληθεί να αποδείξει ότι η γενναιότητα δεν έχει φύλο. Κάθε νέα ταινία της Pixar συγκαταλέγεται αυτομάτως στους πιο πολυαναμενόμενους τίτλους της σεζόν και όχι άδικα καθώς η πρωτοπόρος εταιρεία παίρνει δημιουργικά ρίσκα, κατορθώνει να βρει την ισορροπία ανάμεσα στο παιδικό και το ενήλικο θέαμα και παραδίδει το ένα αριστούργημα μετά το άλλο. 

Trailer:



Σήμερα Σάββατο 24/1/15 στις 20:00 θα προβληθεί το: 
Υπηρέτριες
Διάρκεια: 138'

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Τέιτ Τέιλορ
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Βαϊόλα Ντέιβις, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Τζέσικα Τσάστεϊν, Έμα Στόουν
ΥΠΟΘΕΣΗ: 
Ένα δακρύβρεχτο αντιρατσιστικό μπεστ σέλερ μεταφέρεται με τον πλέον ανώδυνο, χολιγουντιανά συνταγογραφημένο τρόπο στην οθόνη. Καρτποσταλική, νοσταλγική ατμόσφαιρα εποχής, χαρακτήρες-γραφικά κοινωνιολογικά δείγματα, λίγο γέλιο, περισσότερο δάκρυ και ακόμη περισσότερη -αλά «Καλύβα του Μπάρμπα Θωμά»- συγκατάβαση. Το υπέροχο καστ, με τις Βαϊόλα Ντέιβις και Οκτάβια Σπένσερ (η οποία τιμήθηκε με Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα) να ανεβοκατεβαίνουν σε ερμηνευτικούς τόνους, στερεύει και τον τελευταίο (ευαίσθητο) δακρυγόνο αδένα.

Trailer:
 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *