Glaros Restaurant Cafe

Ένας χώρος με θέα το απέραντο γαλάζιο, το πιο ρομαντικό ηλιοβασίλεμα και το πιο ενεργειακό τοπίο.... Καλωσορίσατε στο εστιατόριο καφέ  "Γλάρος"!
 Ένα εστιατόριο που σας καλωσορίζει σε ένα χώρο φιλόξενο, με διακριτικές διακοσμητικές λεπτομέρειες, με ένα εξαιρετικό μενού και μία πλούσια κάβα. Ενδώστε σε μία πανδαισία γεύσεων και απολαύστε τη μοναδική θέα που σας προσφέρει το εστιατόριο στις Οινούσσες. Το προσωπικό μας είναι εδώ για να σας χαρίσει μία αλησμόνητη γευστική εμπειρία! 



Την Δευτέρα στις 18/04 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου χώρου. Με την παρουσία τους τίμησαν πολλοί ντόπιοι κάτοικοι συγγενείς και φίλοι. Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν και ο Δήμαρχος με τους δημοτικούς σύμβουλους του νησιού, ο διοικητής της ΑΕΝ Οινουσσών, ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος "Οινόεσσα" καθώς και διοικητικά μέλη του αθλητικού συλλόγου "Πανοινούσσιου". Την βραδιά γέμισε με μοναδικές μουσικές ερμηνείες ο Μάριος Νεαμονιτάκης. Τις φωτογραφίες τράβηξαν οι φίλοι Μαρία Ντινιακουδάκη και Κωνσταντίνος Λιγνός.


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *