Το πρόγραμμα της HOPEgenesis στις Οινούσσες

Ο Δήμος Οινουσσών με ιδιαίτερη χαρά, σε συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας με τη HOPEgenesis σας ενημερώνουμε ότι ξεκινά για το νησί μας την ΔΩΡΕΑΝ παροχή υπηρεσιών θεραπείας υπογονιμότητα (ivf).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όσες θεραπείες και εξετάσεις χρειαστούν απολύτως δωρεάν ενώ δεν συμπεριλαμβάνει διαμονή και μεταφορά.
Σε πρώτη φάση οι προϋποθέσεις για να ενταχθούν οι ωφελούμενες στο πρόγραμμα είναι:

1. Να είναι αποκλειστικά μόνιμοι κάτοικοι του νησιού σας.
2. Να έχουν ετήσιο εισόδημα μέχρι 14.002 Ε.
3. Να είναι ασφαλισμένες στον ΕΟΠΠΥ.
Στην ευτυχή περίπτωση της επιτυχημένης κύησης και αν το επιθυμεί η ωφελούμενη μπορεί να ενταχθεί στο πρόγραμμα της HOPΕgenesίs. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την παροχή ολοκληρωμένης ιατρικής περίθαλψης και φροντίδας καθ' όλη η' διάρκεια της εγκυμοσύνης έως και την ημέρα του τοκετού, διασφαλίζοντας την ποιοτική παροχή υπηρεσιών υγείας.
Ο Δήμος Οινουσσών αγκαλιάζει αυτήν την νέα προσφορά και την υποστηρίζει . καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να μην διστάσουν να έρθουν σε επαφή με την HOPEgenesis προκειμένου να ενημερωθούν για αυτήν την υπηρεσία.
Για την HOPEgenesis η νέα δράση ποu ξεκινάει με την παροχή υπηρεσιών θεραπειών υπογονιμότητας (ivf) πιστεύεται ότι θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στις ζωές των κατοίκων των ακριτικών νησιών , καθώς και στο δικό μας.
Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε: hope@hopegenesis.org και
τηλ : 210-64 55 353

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *