Πρώτο μεγάλο βήμα για τον Φορέα Τουρισμού Χίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πρώτο καθοριστικό βήμα που θα επιτρέψει την εκπόνηση και υλοποίηση ενός σχεδιασμού που θα βάλει εκ νέου τη Χίο στον τουριστικό χάρτη, αναδεικνύοντας όλα τα χαρακτηριστικά ενός ποιοτικού προορισμού, έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου ο νεοσύστατος Φορέας Τουρισμού Χίου.


Κόντρα στην επικαιρότητα που θέλει το μεταναστευτικό να μονοπωλεί επικοινωνιακά τη συζήτηση στη Χίο, ο Φορέας Τουρισμού προχώρησε στην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με τους Δήμους Χίου, Ψαρών, Οινουσσών, την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου αλλά και το Επιμελητήριο Χίου σε μία προσπάθεια να κατευθύνει τις δράσεις των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης σε μία κοινή κατεύθυνση με μοναδικό στόχο την τουριστική επιβίωση και ανάπτυξη των τριών νησιών.

Σε αυτό το εγχείρημα, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χίου Παντελής Λεγάτος σημειώνοντας ότι σήμερα δίνεται η απάντηση σε όσους επέμεναν από την αρχή ότι ο Φορέας Τουρισμού είναι καταδικασμένος να αποτύχει. Ο κ. Λεγάτος, υπογράμμισε ότι με την υπογραφή των μνημονίων συνεργασίας τα χρήματα που θα διαθέτουν από εδώ και στο εξής οι φορείς αυτοδιοίκησης αλλά και το Επιμελητήριο Χίου θα είναι σε στοχευμένες και όχι μεμονωμένες δράσεις προβολής και προώθησης όπως γίνονταν μέχρι σήμερα.


Η λιτή εκδήλωση που πλαισιώθηκε από την παρουσία δεκάδων μελών του φορέα, ξεκίνησε με καλωσόρισμα και προβολή βίντεο που επιμελήθηκε η Ευαγγελία Γεραζούνη, συνεχίστηκε με την παρουσίαση των ομάδων εργασίας του Φορέα και τον χαιρετισμό των Αυγουστή Νεαμονίτη, Νίκου Νύκτα, Παντελή Μπουγδάνου, Σταμάτη Κάρμαντζη, Κώστα Βεργίνα, Γιώργου Δανιήλ, Μάνου Μισσιρλή και Παντελή Λεγάτου και έκλεισε με την υπογραφή των μνημονίων συνεργασίας και την παράθεση μπουφέ στο φουαγιέ της αίθουσας εκδηλώσεων του Μουσείου Μαστίχας.


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *