Τριήμερη εκδρομή του ΣΦΟ στην Έφεσο, Κουσάντασι, Σμύρνη, Ερυθραία


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Ο Σύλλογος «Φίλοι Οινουσσών» προγραμματίζει τριήμερη εκδρομή στην Έφεσο-Κουσάντασι-Σμύρνη-Ερυθραία με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013:
Ώρα 15.30: Αναχώρηση των εκδρομέων από τις Οινούσσες με το Ε/Γ-Ο/Γ «ΟΙΝΟΥΣΣΑΙ ΙΙΙ» του Συλλόγου μας για Χίο. Έλεγχος διαβατηρίων-ταυτοτήτων και αναχώρηση για την Κρήνη (Τσεσμέ). Άφιξη, έλεγχος, επιβίβαση σε πολυτελές λεωφορείο και αναχώρηση για το ξενοδοχείο. Τακτοποίηση-Δείπνο-Περίπατος-Διανυκτέρευση.

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013:
Ώρα 09.00 π.μ. Αναχώρηση για αρχαιολογικό χώρο Εφέσου, Βασιλική Αγ. Ιωάννου Θεολόγου και ξενάγηση. Μετά το πέρας της ξενάγησης, αναχώρηση για Κουσάντασι, γεύμα, ελεύθερος χρόνος, επιστροφή στο ξενοδοχείο και διασκέδαση.

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013:
Ώρα 09.00 π.μ. Πρωινό στην Σμύρνη, αναχώρηση για Ερυθραία, περιήγηση-ξενάγηση και γεύμα, επιστροφή στην Κρήνη (Τσεσμέ) και
Ώρα 17.00 αναχώρηση για Χίο και εν συνεχεία μετά τον έλεγχο διαβατηρίων στη Χίο αναχώρηση για Οινούσσες.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στην κα Μαρία Ντινιακουδάκη κιν. 6975917193 προκειμένου να καθορισθεί ο αριθμός και η τιμή συμμετοχής, την οποία θα ανακοινώσουμε σύντομα.
Η διαμονή θα είναι σε ξενοδοχείο 5* ή 4* και οι μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν. Τροποποιήσεις πιθανόν να γίνουν μέχρι την τελική κατάρτιση του προγράμματος.





Πηγή: OINOUSSES: ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΦΙΛΟΙ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ"

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *