Η Σμύρνη μύρισε Αιγνούσα!

"Δια χειρός της συμπατριώτισσάς μας Ευαγγελίας Κασκάνη Durkan,έγινε εξώφυλλο η Αιγνουσσιώτικη κουζίνα στο διασημότερο περιοδικό της Σμύρνης!!!!!!"
Η δική μας Ευαγγελία μέσα από την συνεργασία της με την σπουδαία συγγραφέα της Τουρκίας Güler Sarigol Köymen και το βιβλίο της Annesininkizi,συνεχίζει να προωθεί με ενθουσιασμό και πάθος τα φυσικά κάλλη της Αιγνούσας μας,τα ήθη και τα έθιμά της,καθώς και τους γευστικούς θησαυρούς της!!!..Στις σελίδες του IZMIRLIFE λοιπόν,στο οποίο η Ευγγελία έχει πλέον δική της σελίδα,προωθείται αποκλειστικά και μόνον η ΑΙΓΝΟΥΣΙΩΤΙΚΗ κουζίνα...Στο τεύχος του Οκτωβρίου έγινε ακόμα πιο διάσημο το Αιγνουσιώτικο χταποδοπύλαφο, ενώ στο τεύχος Νοεμβρίου τα Αιγνουσιώτικα σπανακομπούρεκα έγιναν εξώφυλλο..!!!!! Μια μεγάλη επιτυχία αφού το συγκεκριμένο περιοδικό, δεν είναι περιοδικό μαγειρικής...Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η Ευαγγελία δεν περιγράφει η δεν εκτελεί απλά μια συνταγή όπως συνήθως γίνεται ..παράλληλα γράφει ιστορία για την προέλευση και την σημασία των συνταγών μας,που όπως και η ίδια υποστηρίζει "είναι ανεξάντλητες όπως και οι παραδόσεις μας"..
Ευαγγελία σου ευχόμαστε πάντα με την ίδια αγάπη να προωθείς τις παραδόσεις ,τις ομορφιές,τις νοστιμιές και τα αρώματα της Αιγνούσας μας...
Καλή Επιτυχία στο Annesinin Kizi ( να πούμε ότι μεταφράζεται Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ´)..σε εσένα προσωπικά και στην κυρία Güler Sarigol Köymen η οποία μέσω εσού αγάπησε πολύ την Τόπο μας και τον ξεχώρισε ανάμεσα σε άλλους...Σας ευχαριστούμε!!

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό...




Ρεπορτάζ: Ζαννίκος Σταύρος

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *