Νέοι ορίζοντες στον αθλητισμό και για τα Aιγνουσσιωτάκια


To νησί μας δεν έγραψε ιστορία μόνο στο βόλεϊ. Η σελίδα συνέχισε να γράφει και για την παρθενική εμφάνιση της ομάδας μπάσκετ παίδων του Φιλαθλητικού Οινουσσών.
Είκοσι πέντε παιδιά από τις Οινούσσες έδωσαν το παρόν στο κλειστό γήπεδο της Χίου συναντώντας τα παιδιά του Αιγέα. Με από κοινού προπόνηση και των δύο ομάδων η συνάντηση κατέληξε σε φιλικό αγώνα των πιο μεγάλων παιδιών της ομάδας, όπου ολοκληρώθηκε με σκορ 10-9 υπέρ του Αιγέα. Καθόλου άσχημη η πρώτη μας εμφάνιση, η οποία πρόκειται να επαναληφθεί σύντομα.

Ο Προπονητής της ομάδας κ.Μάργαρης Γιάννης δήλωσε:

Τα συναισθήματα μας σήμερα είναι πρωτόγνωρα...για πρωτη φορά κατέβηκε σε αγωνα μπασκετ η ομάδα που δημιουργήσαμε πριν λίγους μηνες...με εντυπωσιακο αποτέλεσμα και άριστες εντυπώσεις. Ευχαριστώ ολα τα παιδιά της ομάδας!!! Είμαι σίγουρος οτι θα πάμε ακόμη καλύτερα....δεν είναι υπερβολή να πω οτι το κάθε ενα απο 25 παιδιά μας το νιωθω σαν δικο μου παιδι...για αυτό και θα συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά αυτό που ξεκινήσαμε!!!

Εμείς, η ομάδα του aignoussa.gr δεν έχουμε παρά να ευχαριστήσουμε την οικογένεια Μάργαρη για οτι προσφέρει στο χώρο του αθλητισμού στο νησί μας. Ευχόμαστε να συνεχίσουν την προσπάθεια τους με τον ίδιο ζήλο και μεράκι...

Ακολουθούν φωτογραφίες του αγώνα μεταξύ των ομάδων AIΓΕΑΣ - ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ.

Για περισσότερες φωτογραφίες επισκεφτείτε την σελίδα της ομάδας μπάσκετ Οινουσσών κάνοντας κλικ εδώ! 




 


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *