Νέοι ορίζοντες στο χώρο του αθλητισμού για τις Οινούσσες!



To aignoussa.gr βρισκόταν μαζί με την αποστολή της ομάδας βόλλευ του νησιού μας στην παρθενική της εμφάνιση στο κλειστό γήπεδο της Χίου. 

Μιλήσαμε με την κ.Στέλλα Πετρίδου την κινητήρια δύναμη της προσπάθειας αυτής και μας δήλωσε τα παρακάτω:
            H Αιγνούσσα μας έγραψε νέα σελίδα στην ιστορία. Ευτυχώς ευχάριστη. Με κέφι και αγάπη για τον αθλητισμό, οι νέοι μας δοκίμασαν τις δυνάμεις τους σε ένα ξένο μέχρι πρότινος άθλημα, το βόλεϊ . Στο παρκέ, με προβλεπόμενους όρους, με κανονική διαιτησία, έντεκα παίχτες ξεκίνησαν πρωί πρωί με τη δροσούλα από το μαγικό νησί, για να καταφθάσουν εννιά και κάτι το πρωί στο κλειστό γήπεδο της Χίου. Δυσάρεστο συμβάν ο τραυματισμός κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης του ακραίου παίχτη μας Μιχάλη Μαναρίδη, ο οποίος αναγκάστηκε να αποχωρίσει και να διακομιστεί στο νοσοκομείο άμεσα. Ευτυχώς όλα καλά.  Ο αγώνας ξεκίνησε κανονικά στην προβλεπόμενη ώρα έναρξης και εξελίχθηκε ομαλά. Η παρθενική μας εμφάνιση δεν είχε σε τίποτα να ζηλέψει της αντίπαλης ομάδας παρόλη την μηδαμινή εμπειρία μας σε ένα τέτοιου είδους αγώνα και ειδικά στο παρκέ. Τα σετ εξελίσσονταν πόντο με πόντο διεγείροντας την αγωνία και το πάθος  και των δύο ομάδων για νίκη. Το πρώτο σετ τελείωσε με  σκορ 28-26 υπέρ του Φ.Ο.Κ, το δεύτερο σετ 25-23 υπέρ μας και το τρίτο 25-23 υπέρ του Φ.Ο.Κ.  Δυστυχώς δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε τον αγώνα λόγω περασμένης ώρας , αλλά δώσαμε υπόσχεση για νέο ραντεβού με την ομάδα του Φ.Ο.Κ. στο μέλλον.  Νέα λοιπόν ομάδα βόλεϊ ανδρών στις Οινούσσες, ο «ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ». Σύντομα και με ομάδα βόλεϊ εφήβων και φυσικά γυναικών.   
               Ευχαριστούμε πολύ την "ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΗ Ι Ν.Ε" Ναυτιλιακή εταιρεία, η οποία είναι ο χορηγός των πρώτων εμφανίσεων της ομάδας στο αντρικό, εφηβικό και γυναικείο τμήμα βόλεϊ, όπως επίσης και στο τμήμα μπάσκετ παίδων.

Εμείς, η ομάδα του aignoussa.gr δεν έχουμε παρά να ευχαριστήσουμε την οικογένεια Μάργαρη για οτι προσφέρει στο χώρο του αθλητισμού στο νησί μας. Ευχόμαστε να συνεχίσουν την προσπάθεια τους με τον ίδιο ζήλο και μεράκι...

Ακολουθούν φωτογραφίες του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΦΟΚ ΧΙΟΥ - ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ.

Για περισσότερες φωτογραφίες επισκεφτείτε την σελίδα του βόλλευ οινουσσών κάνοντας κλικ εδώ! 
 





 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *